Bhrmcnr16 Merhaba kızlar saçma gelicek ama ben oğlumla uyuyorum epilepsi olduğu için mırıldanır gibi oldu ay nöbet mi diye birden fırladım yastığa gözüme ilişti kocaman örümcek yürüyordu birden kayboldu odayı kaldırdım aradım taradım ettim yok acaba halüslasyon mu gördüm sabaha kadar uyuyamadım sonra üç harfliler geldi aklıma 🙏🏻 ayy olabilir mi böyle
cansu000 Bhrmcnr16 örümcek iyidir, peygamberi koruyan ümmetine kötülük etmez derler, ama Allah’a sığının. Korkuyu veren Rabbinize dua edin, sabahları Bakara suresi açın. Felak nas ayetel kursi okumadan uyumayın
Eso66 Bhrmcnr16 yeni gördüm bende de 2 kere oldu aşırı ürkütücüydü böyle gözümü açtım gözümün önünde büyük örümcek gibi üstüme üstüme geldi hala neden oldu bilmiyorum. O zamanlar cok değişik şeyler oluyordu bende.
Husnur Bhrmcnr16 bunu bende yaşadım ev ciyanı diye bi böcek türü var örümceğe benziyor ve aşırı hızlı hareket ediyor bende gördüğüme emindim ama sonr birden yok oldu heryeri aradım bende sonra yanlış gördüm heralde dedim akşamüstü duvarda gördüm çok zor öldürdüm çok hızlı
Hediyeslla Valla bende evde gördüm gördüğüme eminim birden kayboldu evi taradım bulamadım bayada buyuktu kac gun rüyama kadar girdi