Hanimlar dun genital bolgemde flan bi kaşinti bi rahtszlik bsey hssttm. Arabada yolculuk yapiyordum oturmaktan pişik oldum heralde dedm. Hani acı oyle bseydi. Bide gunluk ped vardi altmda baktim katlanms meger. Heee pedin kenarlari acitmistir canimi dedm gectim. O an farketmedm. Snra aksam tkrar tuvalete gttm taharet alirken anaaam bi farkettm ki genital bolgemde bi şişlik var mercimekle nohut arasi buyuklukte. Ama dudak kisminda degil. Yerini nasil anlatsam ki. Kilodun lastikli kisminin degdigi yere yakin diyeyim, dudak icinde veya yaninda degil her neyse. Aksam bi seklde sıktım flan beyaz bi irin akti once snra seffaf sivi geldi ama daha da sıkamadm cok acidi. İci hafif sert gibi geldi. Smdi sbah tkrar tuvalete gttm bakaym ne halde diye. Sanki daha buyumus ve yayilmis gibi geldi 😣😣😣 ve bu sefer ucunu bulamadm sıkmak icin. Ya cok uzun oldu ama baska trlu sivilce vs ile karsmasin dye ayrntili anlattm. Suan sehir disindayz ufak bi kacamak yapalm dedk ailecek. Burda hangi hstneye nasl giderm blmiorum. Sizce nedir bu ya? 😓 Ben kıl dönmesidir diye dsunuyorum ama fikri olan veya yasayan var mi? 😞😞