ycmcd Kızlar kız yeğenimin 1 . Yaş günü var önümüzdeki ay ve ben ne alıcağımı bilmiyorum kız kardeşim biraz seçicidir bana yardım edermisiniz? 🙏🏼😕
MnkKrtl ycmcd yürüme arkadaşı olabilir, uyku tulumu astronot mont bot olabilir yada altın alabilirsiniz künye bilezik küpe olabilir
balbocegimely ycmcd fisher pricedan herhangi bir hediye beni inanılmaz mutlu ederdi. Zamanında ben de yeğenime alıyordum. Şimdi kızıma gelince çok seviniyorum. Sallanan at almıştım bir kere. En favori hediyemdir. Kıyafet olabilir güzel bir markadan.
ycmcd MnkKrtl altın hediyesi daha önce almıştım künye ve küpe yüzme arkadaşına ihtiyacı yok yürüyor çünkü astonot mont olabilir mantıklı çok çok teşekkür ederim bakıcam buna hemen ❤️
ycmcd balbocegimely annem o markanın tablet ve telefonu almıştı daha önce sallanan ata bakıcam güzel ve mantıklı çok teşekkür ederim ☺️❤️ kıyafet günlük de alıyorum ya çok basit kalır bence
MnkKrtl @“ycmcd”#p33704617rica ederim o an aklıma gelenleri yazdım fiyat aralığınızıda bilmediğim için akülü araba aktivite masası falanda olabilir 😂
ycmcd MnkKrtl akülü araba istemediklerini biliyorum ama aktive masasında çok güzel ve mantıklı ay benim aklıma hiç bir şey gelmiyor 😂 gerçekten çok sağ olun aldığım zaman buraya ne aldığımı yazacağım ❤️
eyberenimo ycmcd benimde kız yigenim geçen ay doğum günüydü 1 yaşına girdi aktivite masası aldım çok beğenmişlerdi hala oynuyor
ycmcd Aktivite maması aldım kızlar iki üç takımda kıyafet oh mis çok teşekkür ederim fikirleriniz içinnn ❤️❤️❤️🌺