Ballilokmam11 kayipbaliknemo nazar boncuğu nazardan korumaz batıl inanç takmayın onun yerine okuyun çocuklarınızi nas Felak daha etkili
Nurcanben kayipbaliknemo nazar boncuğu yerine kuran yazılı şeylerden mi boynuna falan taksanız ismini bilmiyorum nazar boncuğu batıl inanç yani ve iyi değil diye biliyorum
Yesillimon kayipbaliknemo Dinen caiz değil boncuğu takarak ondan medet ummak iyi değil bir kaç kere duydum tam olarak hatırlamıyorum ama üçüncü göz olarak söylemleri var. Nazar değdiğini düşünüyorsanız okuyun bebeğinizi en etkilisi ve en güzeli 😊
kayipbaliknemo gencmom_ aaa ilk defa duydum çok da hevesli değilim ama illa tak tak ben iğneden dolayı istemiyordum
gencmom_ kayipbaliknemo onun yerine yakınına kuran bırakın ben küçük kuranlardan almıştım hep pusetinde bebek arabasında olurdu
LezizeNine kayipbaliknemo efendimiz(sav) asla önermemiş kabul etmemiş takılmasını. Sen de takma canım millet konuşur boş boş baskı falan dinleme sakın bana bu konuda baskı yapsalar inanan insansanız nazar boncuğunun batıl olduğunu bilirsiniz derim.