dilekusak Kızım 7 aylık oldu ama bir türlü bir uyku düzünü olmadı. Bir çok rutin denememe rağmen olmuyor. Çok zor uykuya daliyor bazen geç uyuyor çok sık uyanıyor. Bu konuyla ilgili bir uzmandan yardım alan yada deneyimleyen var mı? Nasıl bir yol izlemeliyim
Mineltuba dilekusak bizde uyku konusunda çok problemleyliydik ama çok şükür biz egitim aldık iki haftada maşallah eğitimimizi tamamladık uzman olarak bir çok uyku eğitmeni biliyorum ama @tercuman_anne yi tek geçerim onun yöntemleri arasında asla bebeği ağlatma yok hersey bebeğin isteğine göre oluyor onu yormadan biktirmadan
tuche8989 dilekusak 16 aylık benimkide hiç düzelmedi bacım ne denediysek boş. Eğitimmi istersin düzen mi dersin tüm gün dışarda oyun koşturma ne istersen yaptık ama doğduğu bir günden beri aşırı uykuya direniyo. Bazı çocuklar böyle kabul etmek lazım sevmiyolar uykuyu. Bol kahve ile ayakta kalmaya çalışıyorum 💁🏻
Hll112 dilekusak benim bebeğimde 2 gün sonra 7 aylık oluyor ve doğduğundan beri uyku problemi yaşıyoruz artık kemiklerim ağrıyor yorgunluktan