Ylnsln Bebeğim asla uykuya dalamıyor aşırı uykusu var ama çığlık kıyamet ağlamaktan helak oluyor ama asla uyumuyor siz nasıl başa çıktınız bebeklerinizi nasıl uyuttunuz bunun bir çıkar yolu yok mu :( taktik verin lütfen
eylulunannesiii38 Ylnsln aklına geleni deniyorsun bu ay 😅 pış pışlar ayakta sallamalar emzikler biberonlar kucakta gezmeler ama çok inatlaşma baktın durmuyor biraz kucağına al dolan evin içinde geri geç odaya tekrar uyutmaya çalış illaki uyuyacak, benim bebeğim mama da içiyor ben emziği verirdim ağzına onu atarsa biberonu verirdim hemen sonra onu bırakınca tekrar emziğe öyle öyle uyurdu 😂
Deletedmom_120 Ylnsln eğer emziriyorsanız ayakta gezerek emzirmek benim bebeğim 4.ay atağında bir tek öyle uyuyordu şükür geçti elbet sizinde geçecek hafif sallantıyla emzirerek gezdirebilirsiniz ☺️
kahvekolik_ Ilik dus, masaj, rahat karanlik ortam.. Bazende olmuyor seni cok iyi anliyorum. Bebegimi 5-6 saat salladigimi hatirliyorum, suan 8 ayligiz bazen oyle gunler dahada oluyo 🥲
Ylnsln kahvekolik_ her gün bu rutini yapıyorum ama uyuyan bebeğim çığlık kıyamet uyumuyor ondan sonra :((
kuzeyselin Asla ayakta sallamam deyip ayakta sallamaya başladığım ay…. 10 gün falan sürdü sanırım tam oh derken 5. Ayda uykuya direnme kriz geçirmeler geri geldi anlayamadım 🙂↕️
daisy_01 taktik maktik yok bam bam bam 😅 benim kızı duş sakinleştiriyordu .Havalar daha iyiydi o yüzden duşta biraz daha tutuyordum suyun içinde .duş sonrası yağla masaj . uyuturken de sürekli dinlettirdiğim bi müzik vardı onu açıyordum . uykuya dalması için çok uzun uğraşmıyordum ben uğrastıkca o ugrastırıyordu çünkü.Bunlar tavsiye ama tamamen gecırmiyordu
Ylnsln daisy_01 duş masaj müzik bunlar rutinimiz ama uyanınca asla bir daha uyumuyor çok garip bir ay gerçekten:(
Deletedmom_120 Ylnsln hahaha iyice daldığından emin olmadan koymayın tilki uykusunda gibi uyuyorlar hemen uyanıyorlar benimkide öyleydi 😂😂
flanoz Haftaya girdiğimde tam bir hafta yaşadığım kabus. Bazen ağlayıp olmuo dediğim neden rahatımı bozdum derdim neydi dediğim günler. Kabus gibi hiçbi şekilde susmadığı durduk yerde ağladığı günler. Meme almas uyumas. Dedim ki en son almasın uyumasın bunun bir sonu olacak nereye kadar direnecek ki.. Israrı bıraktım kollarım mahfoldu evet gezdirdim gece 12 de uyudu ama uyudu. Sonsuza kadar uyanık kalacak değil ya. İnatlaşmayı bıraktım zorlandım ağladım ama bi şekilde o hafta geçti bakalım beni neler beklio Delirmeme az kaldı😂
Ylnsln flanoz ay yine 1 hafta sürecekse ben razıyım ama bende inatlaşmayı bıraktım elinde sonunda eşek gibi uyuyor yapacak bir şey yok gecelere kadar oturuyoruz 😂😂
annebalim_ Ylnsln en ıyı ataklar büyüdükçe daha zorlaşıyor 4 ay atağı on güne geçer korkmayın zor ama 10 aylar gıbı asla degıl diş gunlerk bj gelsin pilin bitiıyo😭
gzplt Ylnsln Canım biz de aynı dönemdeyiz emerek uyuyordu asla emmiyor mama içmiyor uyumuyor son 3 gündür çareyi ninnide buldum YouTube’dan ninni açıyorum şu 1 saatlik olanlardan onu kucağıma alıp ayakta pışpışlıyorum çok uzun sürüyor ama uyuyor çok şükür bir dene istersen Allah kolaylık versin 🌸