nissaa likeli likeli ay bizim başını göğsüne yaslama falan asla olmadı onu da çok severim yapmasını isteriiim 🥹🥹🫶🏻
likeli nissaa yakında sizinki de yapar muntemelen 10. Aydan sonra yapmaya başladı kızım. O başını koyduğu an eriyor insan 🥹
LezizeNine nissaa 1,5 yaşından beri öpüp sarılıyor benim büyük oğlum şu an 4 yaşında eğer yapmıyorsa sen sarıl ben hep hadi gel sarılalım diye diye çocuk öğrendi şimdi bile gelip öper sarılır annecim seni çok seviyorum falan diyor kurban olduğum 😂
Nurcanben nissaa 16 aylık 1 aydır peşimde anne anne diye dolanıyor aynı zamanda 1 aydır öpüyor özellikle izin vermediğim bir şeyi yapacağı zaman ayy ayy diyip gelip beni öper bazen 😂
kucukprensannesi nissaa 14 aylık hadi anneyi öp diyorum ağzını açıp dudaklarını yanağıma dokunduruyor. Bazen yerdeyse koş koş sarılalım diyorum geliyor sarılıyoruz. Bütün modum yerine geliyor
S123mrv nissaa ortalama 2 yaşını geçtikten sonra birden koşup anne seni çok seviyorum diyip sarılıp kokluyor, geçiyor o günler 🫠❤️
Madamehappyyyyy nissaa 10-11 aylık uzaktan öpücük atıyordu Şuan 17 aylık uzun zamandır sıkı sıkı sarılıp şapur şupur öpüyor.