Lumisare kızıma emzik alacam philips aventin sizce hangi serisinden almalıyım asla emzik tutmadı şu ana kadar
ahmethamza Lumisare 4 emzik aldık pahalı marka tutmadı dandik mini city ezikleri tuttu ikitanesi 140 tl falan. Ucu da farklı
likeli Lumisare avent air serisinden memnunum ben. İlk onu denedim ilk seferde tutmuştu. Nightime ile normal arasındaki fark nightime fosforlu karanlıkta parlıyor başka bir farkları yok.
Lumisare darkledi beni emzik olarak kullanıyor geceleri şu anda bile öyle uyuyor ağzından çekince uyanıyor denemekten başka çarem yok maalesef
iremsimay Lumisare mamjoo aldım ilk tutmadı wee baby aldm tutmadı dedm son çare avent alayım onu tuttu (air) olanı
suheyla92 Lumisare ultra air night hemen tutmustu benm oglum. karanlikta parliyor ck isime yariyor benm bu ozelligi
ahmethamza Lumisare biz uykuda verdik arkasında tık tık vurduk parmakla hemen tuttu ama atiyodu sonra ucuz olani aldi
merveipkknn Simdi baktim bizimki ultra air night time mis hastanede anladim emzik tutacak diye hep biseyleri emmek istiyodu eve gelince verdim direkt tuttu, sadece uyku gecislerinde kullaniyorum
ana0105 Lumisare night serisi çok güzel hemen tuttu kızım çok sevdik, bir de çok güzel duruyor karanlıkta fosforlu🌸