gktg011 Hanımlar merhabalar. Aranızda ovitrelle çatlama iğnesi vurulan varsa bilgilendirebilir mi beni. Bu 2. Kez denememiz iğneyle ilkinden farkı bu ay vurulduktan sonra 3. - 4. Gün hafif pembemsi lekelenme şeklinde kan geldi ve kasık ağrılarım var bu normal mi ? Adet olacağım desem daha zamanına çok var geçen ay olmamıştı böyle
Meri-Mel gktg011 Öğretmen arkadaşım bu yöntemle hamile kaldı , normalde hiç adet ağrısı çekmemiş bu iğneden hamile kaldığında bunu yaşamıştı 😌
biranneminik gktg011 inşaAllah vardır biseyler Allah gönlünüze göre nasip etsin. Heyecanlandıran istemem bilmiyorum ama lekelenme ve ağrı hamileligin ilk aylarinda oluyor ben yaşadım çünkü
gktg011 Meri-Mel aaayyyy ciddi misin bir umutlandım ama işte lekelenme olması ve o kaşık ağrısı beni çok şüphelendirdi iğne olduktan sonra 3. Gün. Şeeeeyyyy arkadaşınızmış ya rica etsem sorabilir misiniz bendeki gibi şeyler olmuş mu ha bir umut heveslendim
Meri-Mel gktg011 Yarın sorayım uyuyodur şimdi gördüm müsait zamanda sorayım ama o dönem ücretli yapıyorduk ilk kez kasik ağrım var ,dedi lekelenme duymadım,bir de koku hassasiyeti ve göğüslerim açıyor dediğinin biliyorum bence siz hamile olabilirsiniz
Neriucan gktg011 ben çok kez o iğneden oldum evet ağrı yapıyor ama uzun zaman oldu açıkçası kaçıncı günler ağrılarım oluyordu hatırlamıyorum. Lekelenmem hiç olmamıştı. İnşallah hayırlı haberler alırsınız
gktg011 biranneminik aaayyyy ne var inşallah ya bende ne bilim bir unut ama bu kasık ağırısı felan olunca işte acaba olmadı mı yine diye de içim içimi yiyor
biranneminik gktg011 benim 2. Hamileliğim ilk kızımda hiç ağrım lekem olmadı ama bunda lekem geldi ağrım oluyordu adet olacak gibi doktora sordum yerleşme ağrısı dedi o yüzden olabilir inşaAllah 🤲