Guzelgunler00 Çocuğum 20 aylik asla gece uykuya gecemiyo 2 saat suruyo uyutmam en erken oda salla salla ayagim kopuyo indiriyorum uzaniyorum yok gerçekten cok yıprandım o kadar kotu ki psikolojim suan napcam ben nasil uyutcam
hunilimomy Guzelgunler00 sallamayı bıraktırmalısınız öncelikle destekle uyudugu için ve 2 yaş sendromu da eklenince zor dalıyor
Milkmama Guzelgunler00 21 aylık kızım aynı şekilde günüz uykusuna da geçirmekte zorlamıyor gece de aynı 2 yaş sendromu sanırım benim ki de emerek uyuyor
sleepnessnami Guzelgunler00 off 21 aylık uyutuyorum 2 saat sonra kalkıp saatlerce ağlıyor ne kucağa geliyor ne odadan çıkmama izin veriyor anne gel diyor ama almak için uzandığımda bacaklarını yere vurup avazı çıktığı kadar bağırıyor ağlıyor ne yazıcam bilmiyorum şu an yarım saattir deli gibi ağlıyor başım patlayacak artık kendimi zor tutuyorum
pembeayakkabilikiz Guzelgunler00 canım benim kızımda 20 aylık gecelerı 4 gibi uyanmaya başlıyor sabaha kadar yarım saatte bir ağlıyor uyanıyor mızmızlanıyor bende ne yapacağımı bilemıyorum umarım düzelir
secondmylife 2 yaşındaki çocukta sallanmaz ki caniniza yazık. Artık bebek değil sallama işini acilen bırakın bence..
Guzelgunler00 sleepnessnami bizde oyleyiz zorla yatiyorum 10 dakka sonra geliyo yatiriykrum gidiyorum gene 10 dakkaya geliyo 2 3 saat sürüyor uyutmam gece de geliyo mama diye tuttruyo yanina yatinca uyuyo ercekten cok yoprandim
sleepnessnami Guzelgunler00 Allah yardım etsin valla şu anki halini atsam ağlarsınız halime deliricem az kaldı
Ezoli170 Benimki 27 aylık desteksiz uyuyordu bebekliğinden beri.ama benimki de gece 12den önce uyumuyor iki saat uyutmaya çalışıyorum uyumuyor