Betulsark Prensesannesi___ bakar ne olduğunu anlamadığında zaten gitmeniz gereken bölümü sevk ediyor yada yönlendiriyor.
pantenkelebek Prensesannesi___ tam neresi ağrıyor benim öyle oldugunda safram da taş çıktı ameliyat günü bekliyorum şimdi geçmiş olsun
dilos6 Prensesannesi___ bakmaz, nasıl yanlış yönlendiriyorsunuz insanları öyle anlamıyorum ortopedi kas ve kemik dokusunu inceleyen birimdir, kalp damara görüneceksin. EKG çekerler büyük ihtimalle
Prensesannesi___ Betulsark mesela randevu yok diyelim yine de bakar mı yönlendirdiği bölüme anlatamadım ama
Betulsark Prensesannesi___ o gün bakmaz büyük ihtimalle yine randevu kovalamanız gerekir büyük ihtimalle devlette ise özel zaten her türlü bakar
dilos6 aliaras_2022 alan dışıysa oraya yönlendiriyorlar göğüsün ortasına kalp vardır… ekg çekip bilgilendirirler belki de hiç ekg bile çekmeden ultrasona alıp yönlendirirler.
dilos6 Prensesannesi___ olur, zaten genelde doktorun ya yanındaki asistanla gitmiş olursunuz ya da hasta bakıcıyla yalnız gitseniz bile hasta odasından çıktığında tıklayıp şu şu hoca size yönlendirdi demeniz yeterli olur