alingunes merhabalar☺️ kizim 4 aylik, dogdugu gunden beri gece gunduz fark etmeksizin white noise ile uyuyor. bagimliyiz resmen😩 ayni durumda olan var mi? bundan kurtulan tavsiyesi olan var mi? esimle bende biktik artik bu seste uyumaktan🥲🥲
pantenkelebek alingunes sabah akşam gece anne karnı sesiyle uyur doğduğundan beri öyle şuan bile ses açık ve ben nasıl alıştıysam hiç rahatsız etmiyor beni eşimi de öyle
prensesinannesi41 alingunes valla bi şekilde bıraktırmaya çalışın bu ay büyüme dönemi benimkide 4 aylık temelli alışır dahada bırakmaz görümcemin kızı 3 4 yaşına kadar piş pişle yatıyordu artık görümcemde piş pişsiz yatamıyordu😂 zor bıraktırdı . Çokta alıştırmamak lazım sadece huzursuz olduğu zamanlar olabilir. Yavaş yavaş kısa kısa kesin
Betulsark Kızım 1,5 yaşında ve neredeyse doğduğundan beri o şeyle uyuyor ve şu anda bile arkada o ses çalıyor😂 ama kendi kendine bırakıyor yavaş yavaş sadece çok huzursuz olduğunda kendim açıyorum
Betulsark alingunes yani yavaş yavaş kese bilirsiniz isterseniz hep biraz daha az biraz daha sessiz günden günde belki o şekilde bırakır
kahvekolik_ White noise aparatlat var bas ucuna koyyun bebeginiz duyacak sekilde sizde rahatsiz olmasiniz temu’da gormustum