Iryessah 16 aylık kızımda aylardır geçmeyen pişik var. Neler kullandım neler. Artık çok çaresizim. Bitkisel hiçbir şey denemedim deneyen ve memnun kalan var mı? Doktorların verdiği her ilacı deniyorum ama banamısın demiyor. Çocuğum çok acı çekiyor. Diyarbakırlı olan varmı? Kirşan diye birşey duydum. Bilen var mı? Her türlü yönteme açığım kızlar. Lütfen.
ADLina Iryessah ya eski bir pişik kremi var adı Yelda eczanede pek nadir bulunur internetten varımdır bilmiyorum çok güzel bir krem b deneyin
97e Iryessah zeytin yağı ve arka krem tüp olanından bunlar ıse yaramıstı daha kotu ışerleyınce sudocremı aldım basarılı
fob Iryessah Krem sürüp popo arasına gazlı bez koyuyorum pişik olduğunda. Her kalada mutlaka yıkıyorum. Her altını açtığımda 10-15 dakika havalandırıyorum.
153s34 Iryessah pisik neden oluyor onu bi bulmaniz gerek bence. Bunun disinda, hindistancevuzi yagi veya kantoron yagi deneyebilirsiniz. Bazi duyumlarima gore de eski arko krem var ya o da iyi geliyormus
Divayorgunxx Iryessah icerigi tamamen dogal ballikrem kullaniyorum satiyorumda cnm.pisik,yanık,ağız ici yarası,herseye kullnyrm bebeklerimde.pisige cok iyi geliyor,benim oglumun ppoposu kanardi careyi onda buldum
cansu000 Iryessah alerjik vs olabilir bence iyi bir doktora gidin. 1 ay ben uğraştım bir arkadaşım sayesinde buldum sute alerjisi çıktı. Geçen sadece yoğurt kaşığını yaladim unutup, kikirmizi olmustu. 5 saat sonra neredeyse yara olacakti trosyd diye krem o bize iyi geliyor