bisenakillisinzaten mommyyy609_ etkinlik kitaplari var onları yapıyoruz Dans etmeyi çok seviyor şarkı açıp beraber dans ediyoruz Beraber kek pasta yapiyoruz aşırı hoşuna gidiyor Kitap okuyoruz Boyama kinetik kum falan asla odaklanmiyor çok çabuk sıkılıyor.
mommyyy609_ bisenakillisinzaten yani onun için sürekli aktivite yaptırmanız gerekiyor belli zamandan sonra odaklanma süresi artıyor
mommyyy609_ Emmosch balbebe diye bir sitede gördüm vepk hoşuma gitti bende aldım tuhafiye den keçe polar ip plastik iğne geceden hazırlıyorum taslağını makasla minik minik kesiyorum iğne geçecek kadar sonra kızımla yapıyoruz çok hoşuma gidiyor
Glcn_srgn23 mommyyy609_ merhabalar 20 aylık bebek ıcın etkınlık onerebılır mısınız bızde gun içerısınde cok skılıyoruz oyuncaklarlada artık skılmıs 🤦🏻♀️
mommyyy609_ Glcn_srgn23 aktarma oyunları kinetik kum oyın hamuru pon pon maşa ile aktarma kalem tutmada çok yararlı parmak boyası kart eşleştirme oyunları
mommyyy609_ Poncikkkk aktivite yaptırmanız gerekir odaklanma süresi artsın diye ben o şekilde odaklanma süresini arttırmiştım
Misssitare mommyyy609_ biraz ilgi meselesi her çocuk biriciktir o yüzden eğitimde çeşitlilik esastır. Sevmediği etkinliklere odaklanmaması normal.