yeni_anne__ Kızlarr yeni doğan bebek günde kaç defa kıyafet değiştirir leke vs dışında nasıll yapıyorsunuz
winchestera yeni_anne__ genelde tulum gibi bir şeyle gecelik gibi gece yatarken değiştiriyordum eğer hiç kirlenmediyse
Meri-Mel yeni_anne__ Bizim böyle bir durumumuz hiç olmadı ,aşırı kusuyordu her gün on kıyafet değiştirdik.😞
suheyla92 yeni_anne__ ben iki gunde bir degisirdim o da tum kiyafetlerini kuculmeden giydirebiliyim diye yoksa kusma vs olmadigi takdirde 4-5 gün degismesen de olur mis gibiler zaten 😍 Gece pijama giydirmeye 3-4 aydan sonra basladim galiba
maygirl yeni_anne__ kendi jzernde ayni kiyafeti 2 gun gorsem skılirım.bebekte kndime gore gunluk degisirdim yenidoğan zamaninda.
yeni_anne__ winchestera pekiii terleme vs farkedince mesela yada akşam değiştirip yatırmak gerekiyor mu daha rahat giydirip
winchestera yeni_anne__ evet ben öyle yapıyordum içim rahat etmiyordu hala da öyle şimdi ayaksız tulum giydiriyorum gecelik gibi çorap vs giydirmiyorum yani sabah da giydirsem kıyafetini temiz de olsa gece yatarken mutlaka değiştiririm
ikibaloglanannesi suheyla92 2 günde bir mi? Oğlum 21 aylık günde 2 kez net kıyafet değiştiriyorum Yenidoğan iken kusma çok oluyor nasıl 2 günde hatta 4-5 günde bile değişme olur diyorsunuz..
yeni_anne__ maygirl gün içinde değiştirmekten bahsetmiştim günde kaç defa degistirmek lazım yada değiştiriyorsunuz 🌸😊
maygirl yeni_anne__ gun icinde gece yatarken degistrebliriniz.temiz isede geceye kadar kalablir.surekli kusan reflusu olan bi bebek değilse,kaka çiş değmemişse..yani o anki duruma gore karar vereblirsiniz:)
ASnowflake yeni_anne__ yani değişir bu bebeğim hiç kusmazdı öyle terlemezdı o yüzden ben günlük değiştirirdim ha birde kakası bazen çok çıkardı o durumlarda zaten mecburi bebeğin poposunu sırtını yıkar komple çorabına kadar yeni giydirirdim
daisy_01 yeni_anne__ benimki kusmuyordu.Karnını doyurduğum zaman ağız mendili kullanıyordum ama yine de kirlenmişse değişiyordum kirli değilse eğer sabahları değişiyordum