218029 Ek gıda dönemindeyiz beyazları baby me toz leke çıkarıcı İle çıkarıyorum renklilerde bir kere kullandım renkleri aldı renkliler için leke çıkarıcı önerir misiniz gerçekten işe yarayan ?
kimbumadam 218029 Baby me elitten daha iyi Kumaşla alakalıdır Ben kaynar suya basıyorum bir şey olmuyor
suheyla92 218029 ben minoris sprey kullaniyorum sprey oldugu icin cok pratik leke cikarmada ck basarili
BordoHuniliAnne 218029 2 çocuk annesi olarak bir sürü marka denedim ama sadece domol ve homm bitkiselin leke çıkarıcılarını beğendim, ikisineden biri dersen oyum homm’dan yana sadece kıyafet değil halıda ki çay kahve duvardaki kalem lekesine kadar çıkarıyor,
patastikof 218029 bebekler için uygun olan şeylerin hiçbiri leke çıkarmıyor:) çok az sıkıp elimde yıkayıp daha sonra bebek deterjaniyla makine de yıkıyorum ben
ecekrk 218029 rossmanda sorey leke çıkartıcı var böyle mavi pembe bir şişesi var adını tam hatırlamıyorum ama domoldu sanırım yani her türlü lekeyi çıkartır sezeryan sonrası giydiğim geceliğin etekleri kan olmuş yıkadım ama fark etmedim kan olduğunu 1 hafta sonra filan giydim yine bir baktım kan sprey sıktım beklemeden direk attım makineye %80i çıkmıştı çok iyi bir leke çıkartıcı ama bebeğimin kıyafetlerine kullandığımda mutlaka önc bir durulama yapıyorum kullandığım kıyafetleri sonra hepsini normal yıkıyorum bebeğimin tenine değmesin diye
_PrensAnnesi Kesinlikle homm bitkisel leke çıkarıcı ve oxi toz deterjani tek geçerim hiç başkalarına para vermeyin yazık paranız çöp olmasın yıllardır ben bunlarla çıkarıyorum oğlumun kıyafetlerini ve bebekliginden beri kullanıyorum halada kullanıyorum çok memnunum . Kizlar bu arada aynı zamanda temsilcisiyim dilerseniz bu ve bunun gibi diğer ürünleri hakkında detaylı bilgide verebilirim aynı zamanda ek gelir kaynağı da yaratabilirsiniz kendinize detaylı olarak bana yazarsanız Instagram’dan adresim yeniibirbennnn 🌷mesajlarınızı bekliyorum