papatyahnm Merhaba 3 aylık bebeğim geceleri uyumuyor son 10 gündür gündüz uyanık tutmaya çalışıyorum ama olmuyor dayanamıyor başına gelen annelerim yardımcı olabilir mi?
winchestera papatyahnm gündüz uyanık tutmak bu kadar küçük bir bebekte işe yaramaz aksine gece uykusuna geçişi zorlaştırır yani gündüz yorayım gece uyusun mantığı bebeklerde işe yaramıyor hatta tam tersi etki yaratır yoruldukça uykuya varamaz bebek
Ylnsln papatyahnm gündüz uyanık tuttuğun için uyumuyor da olabilir. Ben 3 aylıkken uyandığı andan itibaren 2 saatte bir uyutuyordum en son gece uykusuna geçireceğim zaman sadece arada bir 3 saatlik zaman dilimi bırakıyordum o şekilde deneyebilirsin
ilay-mom 3 ay 12 günlük. Son 10 gündür müthiş değişti uykuları anlayamıyorum da , gece uykusuna 22:30 da geçen bebek şuan gece 2 de uykuya dalıyor 🤷🏻♀️ gün içinde de 1 saat uyanık 1 saat uyuyor cok değişti
lavinmom Son 1 haftadır bizde böyleyiz düzenli uyuyan bebek uyumuyor. Ne gece ne gündüz. Hep memede olmak istiyor bırakınca hemen uyanıyor