oglumunannesiyim_- Kızlar bebeğim 8 buçuk aylık tahin kullanıcam ama merak ediyorum normal marketlerde satılan tahin mi kullanıyorsunuz yoksa özel bir tahin var mı
fob oglumunannesiyim_- Ben bulamadım zincir marketlerde. Organik olanlar bile kavrulmuş susamdan. Tamtabi.com’dan alıyorum
incideniz annesininbebisi canım nasıl anladın kusma mi yaptı fışkırarak kusuyor bizim ki o gıdayı çözmem lazım avakado tahin ceviz kaldı listemde
fob Damladerler Kavurmayla susam vitamin ve mineral kaybına uğruyor. Protein yapısı bozulduğu için alerji riskini yükseltiyor. Mutlaka dut özü veya pekmeziyle karıştırıp veriyorum. Tahin, pekmezin demir emilimini arttırıyor. Günde bir veya iki çay kaşığı veriyorum en fazla veya hiç🌸
Sblatc oglumunannesiyim_- çiğ tahin olsun yeter bence ben genelde marketten alıyorum ama bizim pazarda taze çeken gördüm ordan almayı düşünüyorum
oglumunannesiyim_- Teşekkürler arkadaşlar eşim aktarcıdan kavrulmamis susamlı tahini buldu aldık tadını çok beğendik
annesininbebisi incideniz tahin yedikten sonra isilik gibi sivilce gibi kabarcıklar çıktı özellikle ense kökünde, elinin içinde, bileğinin çevresinde falan baktım birkaç kez denedim tahin yedikten sonra oluyor tahini bırakınca onlar da gitti ben bu şekilde anladım