daisy_01 Kızlar kilo vermek istiyorum leslie yi çok duydum ama baktım bir sürü videosu var .Zayıflayanlar siz hangi video ile ilerlediniz .Help me acill 😅😅
ZeydsMom daisy_01 dakikalari uzun olanlarla 😄 yag yakma egzersize basladiktan 15-20 dakika sonra basliyor cunku
unknownlove daisy_01 leslie bana çok eğlenceli geliyor ben pembe giyinmiş olan videosunu yapıyorum yarım saat sabah ve akşam bu akşam yapamadım ama sabahları aksatmıyorum genelde güzel terletiyor
daisy_01 lidokain o konuda çok üşengecim .Ama artık gözüme çok batıyorum😅 Önceki. kıyafetlerimin çogu olmuyor .Bu kiloma göre kıyafet de almak istiyorum alırsam bu halime alışırım kilo vermem diye.Garip bi döngüdeyim 🥹
daisy_01 lidokain diyet yapmıyorum yapamıyorum .Ekmeği kızartma tarzı yemekleri abur cuburu ve şekerli şeyleri yemeyi kestim .Sadece bu kadar
lidokain daisy_01 bende bı niyet etsem sadece 7 kg versem ve göbeği sıkılaştırsam yeterli ama hiç canım istemiyor 😀
ZeydsMom daisy_01 evet zaten kalp atisin hizlanmali yag yakmak icin yoruluyorsun onun icinde. Baslarda oyle olur gayret edersen sinra yorulmuyorsun oyle. Ama baya bi elin kolun bacagin agriyor oncesinde. Alisinca geciyor
unknownlove daisy_01 evet fitness videosu mavide güzel onu yapıyordum başlarda. Sonra pembe daha etkili gibi geldi ikisinde güzel terletiyor pembede kaldım o yüzden 😂
tugba825_ lidokain ay benimde 7 kilo vermem lazım kızım 5 buçuk aylık sütümü etkiler diye yapamıyorum