merveemir0 3 ay 20 günlük bebeğim var doğru düzgün emmiyor beni ve adetim 3 gün gecikti acaba tekrar hamile miyim testte yapmadım 1 hafta geçsin diye sizler ne düşünüyorsunuz
anneann merveemir0 korunmuyorsaniz yüksek ihtimalle hamile olabilirsiniz ama aktif emzirmek adeti geciktiriyor
Hiilyuss merveemir0 merhabalar 4 aylıktı bebeğim hamile kalmısım korunkuyorsanız olma ihtimali yüksek şüpheleniyorsanız test verin🥲
merveemir0 Hiilyuss şüpheleniyorum çünkü ilk hamileliğimde de sürekli uyuyordum şimdi sürekli uykum geliyor biraz daha bekleyim 1 hafta geçsin sonra bakayım test yapacağım
asaf3467 merveemir0 csnım 4 ay 26 günlüğüz benimde gecikti o kadar korktum ki soğanı kaynatıyo suyunu içti. Gece oldum yap mutlaka ams Hamile miyim korkusu beni mahvetti korkumdan test almadım yap hemen soğanı
farelikoyunkavalcisi merveemir0 Allah gönlünüze göre versin ama hamile olmadığınıza emin olmadan bitkisel kürler denemeyin bence hamileyseniz bebeği tehlikeye atmayın ya da sezeryansa zaten doktorunuz onay vermeyecektir
betul97_ merveemir0 Benim bebeğimde 3 ay 12 günlük geçen ay olmuştum 10 gün geçti dün regl oldum ilk bir sene düzensiz olması normalmiş. Gebelik istemiyorsanız inşallah hamile değilsinizdir bende acaba da kaldım da oldum şükür