feyzanuur arkadaşlar sizce hangi tip salıncak daha kullanışlı olur? tekli olanda yatma özelliği var uyuyunca kalsın diye ama diğeri de kaydıraklı falan. kararsız kaldım kullanan var mı?
crybaby feyzanuur bence kaydıraklı daha güzel daha çok oyalanır anne de rahat eder 🤣 ama tabi yeriniz varsa bunlar çok yer kaplıyor
Boysmomy feyzanuur bilmiyorum ev içinde çok boğar gibi duruyor ama alanınız varsa sizin tercihiniz tabiki çocuk hangisinde mutlu olucak siz bilirsiniz
feyzanuur Boysmomy doğru bi bakayım, çok büyük değildir diye düşünmüştüm teşekkür ederim cevabınız için🥰
Tombikdonerartikcokpahali feyzanuur biz sadece salıncak almıştık pilsanin kırmızı salıncağı o kadar çok idare etti ki bizi 😅 2 ay önce de kızıma kaydırak geldi bir yerden resmen evde oyun odası kurduk ama fazla kalabalık bence 😅 kaydırak konusu
feyzanuur Tombikdonerartikcokpahali pilsanın tekli salıncağı nasıldı peki rahatsız bi yanı var mı? diğeri koltuk gibi malum😂
feyzanuur crybaby şu an kaydırak için küçük ama almışken böyle mi alsam diye düşündüm, yaa bi ölçeyim en iyisi belki de sığmayacak odaya😂
Tombikdonerartikcokpahali feyzanuur biz bı barfix çubuğu aldık taktik ben bile sallaniyordum tabi şuan kilo almışım popom sığmıyor 😅😅 kaydırağı falan da atabilirim onlar da ayrj ayri güzel oluyod
feyzanuur Tombikdonerartikcokpahali yaa çok tatlısınız😂😂teşekkür ederim baya uğraştınızz. ölçüp bundan alcam muhtemelen☺️☺️