Arzum_ Merhaba Slikon meme ucu kullanan var mı? 48 günlük .yaralardan dolayı Slikon meme ucu kullanmaya başladım. Kullanması çok zor ama başka çare yok . Sanki Slikon meme ucu kullanınca bebek memeyi boşaltamıyor. Hangi marka hangi model iyi
Sultanas Arzum_ ben Philips avent in kini kullaniyordum evet pek gogusu bosaltamiyor çünkü onda 5-6 kez cekecek ki bir damla süt gelsin emzirmesi çok zor kızım 4ay6 günlük yaklaşık 1 hafta önce anca birakabildim ben gogusumu tutmamisti kizim
Yigitinnannesi Arzum_ bebeğim 2 günlükken kullanmaya başladım 15 günlük olana kadar kullandım , benim için kullanımı kolay oldu göğüs yaralarım 10 günde iyileşince kullanmadım şuan oğlum 5 aylık. Eczaneden almıştık sanırım bebedor du markası
Mrv91 Arzum_ evet bebek memeyi bosaltamio malesef kilo alimi düşük oluyo. Benim oglumda öyleydi en azından. Ayrica 8 aylik oldu hala biraktiramadim. Cok alıştı silikona. Zaten 5. Ayda mamaya basladik kilo alimi az olunca gitgide sütüm de azaldi. Ben hepsinin tek suçlusu olarak silikonu görüyorum
Eymenpasaninannesi Benim göğsümün ucu olmadığı için aldım kullanıyorum 26. Günümüz. Lasinoh marka biraz pahalı ama deydi yani aldigima işkence gibiydi bebeğim tutamadığı için aç kaliyodu
Ruzgarsmomm Esesen hangi markayı kullanıyosunuz bebeğim 14 günlük göğüslerim cok yara oldu bende almak istiyorum tutarmı acaba
Arzum_ Süt kabarcıkları oluşmaya başladı şimdi de acaba Slikon meme ucundan mı nasıl mücadele edeceğimi bilmiyorum :(
Sabriyeillke Benim ucum yoktu hangi marka oldugunu hatirlamiyorum ama 1 yasina kadar onunla emzirdim ise baslicam diye birakmistik
1seda1belinay Canm 20 gundr lansinoh meme ucu ile emzırıyorm ondan once wee ile emzrdım kuzm suanda 28 gunlk wee baby ucu biraz daha sivri lansinoh a gore wee de emerken cocuk bırden ucu bırakınca 2 3 defa agzından kanlar geldi sivri oldgu ıcn zarar verdi damagna diye dusunduk lansinoh yuvarlak uc ve genıs memeyi de gayet iyi bosaltıyor eczane ye gittgmde eczacı bayan bunu cok isteyen oluyor dedi bende ona guvenerk aldım weeye gore cok cok ıyı avent alacaktım bunu aldım cıktm😀 kutuda ıkı adet var fiyatı da yanlıs olmasın 32 35 TL arası 🤗
Esesen Ruzgarsmomm wee almıştım diye hatırlıyorum 15 TL miydi neydi . alir bence zorla sen bir iki inatlasir sonra kabul eder .benim de yara olmuştu göğüs kremi sürdüm hep slikon ucu da bir süre bebek emdikten sonra da göğsümde tuttum kıyafetler bile canımı yakıyordu oraya değince.emzirmeden önce kremi yikiyordum göğsünden emzirp tekrar sürüyordum. Öyle öyle düzeldi şükür
Arzum_ Esesen her doktor ayrı krem verdi sonuç değişmedi emzirme olayı olunca bebek sürekli emmek istiyor öyle olunca da krem temizlemek işkence garmastan kullanıyorum. Cerrah bebapnten plus diyor dermatolog garmastan ev krem çöplüğü oldu . Madecassol anestol bepanthol vs gümüş kapak balmumu kapak ayva çekirdeği tahin yağı vs geçen 50 gün :(
Hocanne Arzum_ ben de 2 günlükken kullanmıştım bebeğim sarılık oldu memeyi boşaltamadı. Silikon ucu bırakmanızı tavsiye ederim. Ucundaki delikleri keseceksiniz yavaş yavaş o da alışacak memeyi tutmaya, doğru tutunca yara olmuyor zaten bi deneyin derim
elifravza Ben wee marka kullandım 2,5 ay kadar,ben silikon ile emzirirken göğüslerim daha çok yara oldu.Süt kabarcıkları bende de olmuştu göğüs yarası kadar acıtıyor emzirirken,bol bol sağın sütünüzü, galiba biriken sütlerden dolayı oluyor o kabarcıklar.
Esesen Arzum_ valla silikonnuc bende işe yaradi kantoron da sürdüm arada.ama senin niye böyle oldu ki