hanimefendii Kızlar ehliyet almak için nereye ne kadar para ödemem gerekiyor? Süreçten çok uzağım. Otomatik araba sürmeyi denedim birkaç kere ama manuel almak istiyorum. 1 ayda öğrenebilir miyim? Alanlar ya da süreç içinde olanlar bilgi verebilir mi 🍃
Ozgee59 hanimefendii ücretleri bilmiyorum. Öncelikle kursa yazılmalısınız oraya kurs ücreti ödeyeceksiniz. Sonra yazılı sınav oluyor onu geçince direksiyon dersleriniz başlar sonunda da direksiyon sınavı. 1 ayda öğrenirsiniz çok rahat 😊 sınavların da ayrı ücreti var. Sonrasında da devlete ödenen ehliyet ücreti var
Asyaveannesi04 hanimefendii Eşimin dayısının Ehliyet kursu var sadece kurs ücreti şuan 15bin yılbaşından sonra 25 bin olacakmış harçlarla vs şuan 20 bine felan geliyor
hanimefendii Winner Bazen Allah korusun mecburi bir durum olur lazım olur diye yapabilirsem manuel ehliyet almak istiyorum. Ha araba otomatik alabilirsek ne âlâ alamazsak da yine istediğimde rahatça kullanabilmek istiyorum. Otomatik ehliyetiyle manuel kullanılamıyor çünkü