Yaademm sumeyyerkan38 sizinde kızınız var galiba ikimizede sağlıklı sıhhatli bir oğlan nasip olur inşallah 🥰
sumeyyerkan38 Yaademm evet kızım var ama ben yine kız taraftarıyım eşim de aynı ama sağlıklı sihatli olsun hayırlı bir evlat olsun amin 🥰size de Allah tosuncuk tosuncuk bir erkek evlat nasip etsin
Yaademm sumeyyerkan38 kız olsun kızımız var bide oğlumuz olsun inşallah sağlıklı sıhhatli sonra bidaha yaparız ne çıkarsa bahtimiza🤣🤣😍
Yaademm sumeyyerkan38 canım resimden çok anlaşılmıyor sen çıplak gozle daha iyi anlarsın t çizgisi dünmu daha koyuydu bugün mü bazılarında yumurtlama 2 günde sürebiliyor
sumeyyerkan38 Yaademm dün biraz daha koyuydu ama bugün de silik değil yani koyu bilmiyorum bakalım kısmet
Yaademm sumeyyerkan38 düne göre azda silik olsa çatlamış oluyor catlayinca birden siliklesme olmuyor zaten canım
Yaademm sumeyyerkan38 bugün canım oontrole gittim rahimde kalınlık var bı kan ver dedi ama daha sonuç çıkmadı deliricem
sumeyyerkan38 Yaademm yapmaya yaaa çok üzüldüm dedim kesin hamile Allah’ım bı an önce hayırlısıyla nasip etsin 🤎