iremert03 iremaydmr bexsoro mı yaptırdınız ağır bi aşı ben ağrı kesici versem de ateş de oldu huzursuzlukta 5 günde aşının huysuzluğunu anca geçti
hazale966 iremaydmr evet menenjit yakan bir aşı ilk gün ateş huysuzluk vs oluyor ben aşı olmadan calpol vermiştim olduktan 4 saat sonra tekrar verdim hemşire aşıdan önce calpol verebilirsin dedi
feyzanuur iremaydmr evet malesef menenjit böyle. ağrı kesici bile tam etki etmiyor uyuyacak kadar yatıştırıyo biraz o kdar
beyzanur0 Bize doktor eve gider gitmez calpol ver 4 saatte bir eğer huysuzluk veya ateş olursa verebilirsin demişti
babybaby2406 iremaydmr ilk doz çok fena oluyor ya ilk gün ateşlendi inledi resmen acıdan çocuğum Ertesi günü de sürekli çığlık ata ata ağladı üçüncü güne bişeyi kalmamıştı ama bir ay sonrada ikinci dozunu vurdurucam çok korkuyorum gene aynısı olacak diye
Osmaniyelianne iremaydmr merhaba bizde yaptıracağız 10 gün sonra bu gün rota yaptırdık 2300 TL menenjit aşısının fiyatını ne kadara aldınız çok geçmiş olsun
daisy_01 iremaydmr ben de bu ay rota 2. doz ve bexsero yaptırdım. 2 gün huysuzlandı gece bi ara uyandım ve ateşini farkettim cok değildi ama 1 çay kaşığı calpol verdim .2. günün sonunda rahattı