bernass Merhaba Bebeğimde su fıtığı çıktı aranızda böyle durumla karşılaşan varmı 1 yaşına kadar geçtimi ?
Eceylan bernass Bizimde vardı. 7-8 aylıkken geçti. Hatta sünneti bu yüzden erteledim geçmez ve işlem gerekirse ikisi birden yapılsın diye.
3kedili2bebekli bernass 1 yaşında geçmek üzere doktorlar 18 ayı bekleyelim geçer dedi bu süreçte coook şişip sertlesebilir korkmayın gervvekten geçiyor
Nrkzy bernass geçebilir geçmezse ameliyat olması gerekir.benim oğlum 2 defa ameliyat oldu sağ ve sol taraftan . Ama bizde doğuştan değildi sonradan oldu 2 yaşındayken çıktı mecbur ameliyat oldu . Sizinki belki geçer yine de bir çocuk ürolojisine gösterin
bernass @Eceylan bizde 3 aylığız sünnet için çocuk cerrahisine gittim hidrofel olduğunu geçtikten sonra olabiliyormuş sünnet 6.ayda tekrar giidcem
Eceylan bernass Bende çok korkmuştum ama genellikle kendiliğinden geçiyormuş. Ve çevremdekilerde de böyleydi hep
bernass @3kedili2bebekli bizde 3 aylığız ben farketmemiştim doktor demese bakalım inşallah ameliyatsız bir şekilde atlarız
bernass @Nrkzy Bulunduğum Şehirde cocuk ürolojisi varmı bilmiyorum bi bakıyım cocuk cerrahisine sordum başka biyeri gitmene gerek yok dedi tekrar ona gideceğimi söyledi