Deletedmom_223 Diş mi çıkaracak, diş ise ne zaman patlatır.Çok huysuz hiç durmuyor ağlıyor sürekli emmek istiyor.Tükendim vala ota boka ağlıyor artık.Su içmeye bile gidemiyorum
derin1604 Deletedmom_223 kaç aylık ve diş jeli kullanıyor musun diş çıkarma belirtisi başlamış fakat ne zaman çıkacağı belli olmaz Benm kızımın 4. Ay başladı belirtisi 7. Aya girmeye 2 gün kala patlattı
prensprenses2 Deletedmom_223 Kızimın da böyleydi hatta annem disleri 1 haftaya kadar patlar iyice belli olmuş demişdi cidden 1hafta demeden patladı
Gldekpnci Deletedmom_223 böyleydi 1-2 ay sonra felan patladı tetagil veya ağrı kesıcı kullanabilirsiniz inliyorsa acı çekiyor olabilir
Deletedmom_223 derin1604 6ay 25 günlük 3.ayindan beri belirtiler var.Jel kullanıyorum,diş kaşıyıcı,arada havuç ve yeşil soğanda veriyorum .Çok dayanılmaz olduğundan calpol veriyorum
derin1604 Deletedmom_223 huysuzluğa başka çare yok maalesef hepsini kullanıyormuşsun zaten ☺️ tetagil işe yarabilir oda iyi patlatma da maalesef her çocuğa göre değişiyor
Deletedmom_223 derin1604 şuan 8 den beri ayakta daha yatmadı mesela inleyip duruyor yatmaya direniyor
aybarsmftoglu Deletedmom_223 benim oğlumunda aynı kabardı diş etleri ve huysuzzz geceleri ağlıyor sık meme istiyor
Annelikdeneyimim- Deletedmom_223 canım uçları dolgunlaşmış fazla sürmez üç günü geçmez bile ağrısız patlar inşallah benim oğlumda öyle oldu patladı şimdi üstleri kabarık senin resimdeki gibi çok huysuz gece sabaha kadar yanımdan gitmiyor ağkıyo sebepsiz yere yemiyor bişey zorla yediriyorum 🥹
pyrzaslnnn47 Annelikdeneyimim- merhaba benim bebeğimde 3 gün sonra 3 aylık olacak . Sürekli huysuz iki haftadır hep ağlıyor diş olabilir mi nasıl anlıucam ya
beyazzkuguu pyrzaslnnn47 bence daha çıkmaz damakları oturuyordur etlerinde kabarma vs var mı kızımın da o aylarda başladı bende çıkacak sandım ama damakları tomurcuklanıyordu diş zaten bir süreç ha deyince olmuyor bizim 5.5 aylıkken çıktı
beyazzkuguu Deletedmom_223 bence yakın 1 hafta 10 güne kadar patlar kızımın da aynı böyle oldu 5.5 aylıkken çıkardı ama süreç çok uzun 😞
pyrzaslnnn47 beyazzkuguu ama ben hiç bişey anlamıyorum işte sorun orda :) bakınca ne görmem gerekiyor
beyazzkuguu pyrzaslnnn47 benim kızımın üzerinden örnek vereyim. Başta mesala ağız içi pürüzsüzdü. Salyası akmaya başladı. Elleri ağzındaydı sürekli huysuzdu derken o dönem ağzına baktığımda alt üst damakları diş çıkacak yerlerin etleri tomurcuk tomurcuk olmuştu. Daha kendini belli ediyordu. Diş birden çıkmıyor zaten böyle zemin hazırladı. Sonra zamanla daha da belli oldu yerleri derken bir anda al iki diş etinde çukurlar oluştu ve ordan patladı. Yerleri belli olduktan sonra bile 1 ay oldu daha anca yeni yeni uzarı dişleri. O da tam anlamıyla bile çıkmadı öyle söyleyim. Diş orda belli ama daha minik minik