Toprak_efe Merhaba askeriye de eşi Suriye’ye gidecek olan varmı yada gidip gelmiş olan listene zaman açıklanır bilgili olanlar yazabilirse sevinirim
meselayani Toprak_efe ne zaman açıklanır bilemiyorum ama eşim gitti geldi. Korkmayın kalbinizi ferah tutun. Onlarında işi o. Eskisi gibi korkulacak durum kalmadı biraz şartları kötü kaldıkları yerler falan o kadar. Rabbim hepsini korusun
uzun02 Toprak_efe bilmiyorum benim esim aralıkta geldi 1 hafta sonra oglum doğdu 10 daha kaldı bilmiyorum ki
gezgin12 Toprak_efe esiniz gittimi Suriye’ye merak ettim de biz de martın ilk haftası bastık butona merak ediyorum çok
Birannne Bizde sonuçları bekliyoruz bu hafta içi açıklanacaktır sanırım, eşim 2 sene önce gitti suriyeye bu sefer cikarmi bilmiyoruz tabiki nasip bana kalsa ben hic istemiyorum ama araba aldık borca girdik bi yandan olsun diyorum hayırlısı 🌸
Toprak_efe gezgin12 merhaba hayır gitmedi haziran atamalarını bekliyoruz bakalım mayısta açıklanır sanırım ama iş arkadaşı gitti
gezgin12 Toprak_efe Düzce de görev yapıyoruz bizde Suriye butonunun açıklanmasını bekliyoruz bakalım evet bazilari şubatta mı ne gitmiş daha önce basanlar büyük ihtimale