haticea1tn Selam, ev internetiniz nedir ve gücü iyi mi Sözleşme bitiyor türktelekomdan memnun değiliz siz hangisini önerirsiniz hızlı olanını ?
Azra00 haticea1tn bizde turk Telekom kullanıyorduk çekim gücü iyi değildi. Arkdas önerisi ile turknet geçmiştik çok iyi çekim hızı vardı tahadut şartı yok istediğin zaman ücret ödemeden kapatabiliyorsun biz çok memnun kalmıştık şuan kapattık evde pek durmayınca telefonlarda var internetimiz yakın zamanda taşınacağız tekrar turknet alırız eve çok memnunduk yani
Nurcanben haticea1tn ay bende bıktım bu Türk telekomdan hem çekim gücü zayıf hem sürekli kesinti oluyor ve evde de internet kablosu ulu orta duruyor düzgün bağlamadılar aralıkta sözleşmem bitiyor Atlantise geçmeyi düşünüyorum
tospikannesi_ haticea1tn Türk telekom sjsksjsk 😄 turkcell vodafone türknett kullanmış biri olarak kesinlikle Türk telekom 4 yıldır kullanıyorum daha tık etmedi geçen gün sürekli gidiyordu çekmiyordu hemen aradım müşteri hizmetlerini kayıt açtılar gelip baktılar meğer binanın kablosunda sorun var mış yeni kablo çektiler yine cillop gibi çekiyor full. Üstelik İnterneti kapalı alana taktırmama rağmen böyle. Etrafımdakilerde Türk telekom kullanıyor memnun