Merhaba benim oğlumda 9 ay 11 günlük 4. Ay ayağından sonra uykusu tamamen bozuldu her saat kalkmaya başladı 6.ayda tam düzelicek gibiydi bu seferde diş sancıları başladı alttan ilk dişleri çıktı. Tamam şimdi rahatlar artık dediğimde üstten 4 diş birden şiştiğini gördüm😅 sakın yanlış anlamayın sizi korkutmak değil derdim bende buraya tecrübelerden fikir edinmeye geldim. Doğduğundan beri uyku rutini var her gün istisnasız masajına kadar yapıyorum uykuyuda seven bir bebek aslında ama işte gel gör ki her saat kalkıyor yine. Bende sizin gibi yanımda yatırıyorum hala ama rahat edemediğini farkettim. Biraz tombik olduğu için de her gece burnu tıkanıyor bu sebeple malesef yastıkta yatırmaya başladım bi tık düzeldi derken ona da alıştı hep kendimi sorguladım nerde yanlış yapıyorum o iyi olsun diye yaptığım şeyler hep elimde patlıyor yine zararını oğlumla ben yaşıyoruz diye. Birde üstüne çalışıyorum çoğu zaman işe sarhoş gibi gidiyorum. Sadece son zamanlarda şunu farkettim havalar soğuduğu için ve evimiz asansörsüz 6. Katta olduğu için dışarı çıkaramıyodum. Bu hafta havalarında düzelmesiyle iş çıkışlarında 1 saatte olsa çıkardım hava aldı dolaştı. Dışarı çıktığı günler gece daha rahat uyuduğunu hatta burnunun bile o kadar tıkanmadığını farkettim. Bunj her gün yapamayacağımı biliyorum ama elimden geldiği kadar yapmaya çalışıcam. Uyku eğitimi alayım dedim ama 6,5 bin fiyat verdiler bana çol fazla geldi. Kendim uyku eğitimi vereyim dedim yatağına yatırdım yanında bekledim ama çok ağladı öğrenilmiş çaresizlik bu diyor bazı doktorlar yani çocuk ağlarken onu sakinleştirmemek bakımını vermemek vs o yüzden kendi içimde de çeliştiğim için kıyamadım ve onuda bıraktım. Bu ara dişleri ağrıdığı için yarım tatlı kaşığı calpol veriyorum oda rahat yatırdı. Allahım hepimize yardım etsin umarım uykular düzene girer tek duam bu hepimiz için❤️