yaraliceylanim Hanımlar köküm Azerbaycan ama hiçbir şekilde dili bilmiyorum malesef konuşulan bir çok şeyi anlıyorum ama kendim konuşamıyorum burada Azerbaycanlı çok anne var nadıel öğrenebilirim mesela bir program vs öneriniz vsrsa olabilir
ZeydsMom yaraliceylanim salam dili öyrənmək istəyirsiz deyə Azərbaycan dilində yazıram elə. Proqramlar var türkcə azəricə öyrən
lAmMelodi yaraliceylanim Burda Azərbaycanlı analar üçün post var oxuyub bacara bildiyin qədər yorum yaz.Sef olsada eybi yox başa düşərik biz❤️
Mnli yaraliceylanim dizilerini izleyebilirsiniz ya da türk dizilerinin azeri dublajlarını öğrenmek kolay aslında benim de kv kp baküde yaşıyor eşim 15 yıl yaşamış sık gidiyoruz duya duya alışıyor insan ben tabi iyi konuşamıyorum
yaraliceylanim ZeydsMom ya çok teşekkür ederim bende konuşmada sıkıntı var okuyorım ama düz Türkçe olarak okuyabiliyorum o akşam ile konuşamıyorum hemen indiricem bunları ❤
yaraliceylanim lAmMelodi aaa çok mantıklı çok teşekkür ederim burada daha aktif olup dediğiniz şekilde yapayım ❤
yaraliceylanim Mnli evet aslında bende çok şarkı dinlerim kulağıma girsin diye ama herşeyi anlayamıyorum malesef alt yazılı diziye başlasam iyi olur nereden izleyebilirim diziyi herhangi bir site vs öneriniz var mı
ZeydsMom yaraliceylanim turk dizilerinin bizim versiyon dublajlari pek de saglikli olmuyor biz dublaj isinde maalesef o kadar iyi degiliz 😄😁 yani cogu kelimeler yalnis cevriliyor malesef. size konusma lazim daha cok dinlemek tamam okay ama birileri ile konusmak ta lazim. Sesinizi kullanmalisiniz. Mesela yazarken tamam ogrendiniz ama konusmada sıkıntı olabilir. Konusacaginiz birileri yok mu etrafinizda? Oylesine mi oyrenmek istiyorsunuz dili?
yaraliceylanim ZeydsMom öylesine değil kendi öz dilim olduğu için öğrenmek istiyorum. Malesef konuşacağım kişiler vefat etti yani bu dili bilen tanıdığım kimse yok. Yazmada çok sıkıntım yok az çok yazarım ama bazı kelimeleri bilmiyorum ve konuşamıyorum direk düz bir şekilde konuşuyorum oda zaten Türkçe gibi oluyor 😅 olsun çok fazla yanlış olmadiği sürece kelimeler alt yazılı izlerim
ZeydsMom yaraliceylanim benim bi postum var azerbaycanli anneler orda. Siz oraya gelin ve konisalim orda hep. Bilmedigin anlamadigin sozleride soyle
yaraliceylanim ZeydsMom inşallah ama bebeğim çok küçük daha çok aktif olup giremiyom o saatten bu saate daha yeni girebildim