Jrarya Selelay tüm bu hoşgörüsüzlüğünde sözde dinimize laf söyletmeyen her şeyi islam üzerine oynanan oyunlara yorucak kdr dinine hassas olanlardan çıkması. Hani hoşgörü dinindeydik en çok saldırı dillere pelesenk edenlerde her anlamda hemde cehalet körükörünelik sözde dincilik diz boyu mübarek gün diye diye büyük harfler vurgularlar ama gelip burda kalp kırar münakaşaya girerler 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ İçim şişiyo vallahi iyi niyetli hoşgörülü herkesin bakışı kendine diye görebilenlerden olmak dileğiyle 🙏🏼
Icot Kızlaaar bim e mama sandalyesi gelmişti pilsan, 60 tl ye aldım. Fakat tek renk vardı tamamen beyaz alt kısmı gri. Joker de tripper marka aynı tip sandalye 54,99 kargo ile 60 a geliyor indirimle. Almak isteyen varsa bilginize :)
Icot Zeynepeymen canım joker de 400 tl. Normal fiyatı nedir bilmiyorum ama fiyatı iyi ise bak istersen. Buharlı pişirici ve bilendır Philips avent in.
seydaanur Zeynepeymen canım bak burda kargo dahil 343 tl https://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/philips-avent-scf870-wasabi-buharli-pisirici-392103250?mpch=ads&utm_source=akakce&utm_medium=ocs&ggmktg1=OCS*akakce******&utm_campaign=akakce&scxid=14489-145823-2357-0
ikos58 Zeynepeymen yaa. Cumayı bekle bakalım canım o zaman bır umut ama mutlaka al harıka bır seymıs cam rendeyle kendımı helak etmısım bosuna
deletedmom4842 [bilinmeyen] Elbette öyle ama adı bile garip geliyor insana ne bileyim sanki alınca böyle günaha girecekmişim gibi hissediyorum 😂 Kesinlikle benim düşünce yapımla alakalı bir durum bu alana elbette bir şey diyemem tabii bakalım fikrimden vazgeçersem anında bi buharlı pişirici alabilirim 😂😂
Anneoluncaanladim deletedmom4842 dinimizde israf haramdır Eda hanımcım 😊 şaka bir yana, hepimiz aile bütçesi için çırpınıyoruz, nerden nasıl alışveriş yapılacağı herkesin kendi tercihi tabii.
Melikegb Philips avent buharli pisiriciyi 299 tl ye aldım gecenlerde tesaduf indirime denk geldim bebegim daha 4 aylik oldu cok iyi oldu cok sevindim kullanmak icin sabirsizlikla bekliyoruz :)
Anneoluncaanladim Bugün hepsiburada'nin canbebe bebek bezi ve göğüs pedi fiyatlarına baktım, bugünkü halleri bile benim marketten aldıklarımdan uygunmuş. Şimdiye kadar fazla harcadığım paralarıma üzüldüm 😐😐 başlığı açan annemize çok teşekkürler, sayesinde aile bütçelerine güzel katkılar olacak 🌹🌹🌹
Prensiminannesi [bilinmeyen] biraz tarihle ilgilenseydiniz tüm işlernin müslümanlrla olduğunu bilirdiniz bu zamana kadar hep uğraşmışlar gerçekten tüm dertleri müslümanlar.neyse saygılar
1mom1baby Cuma dan alışveriş yapmayacak olanlar bi indirim gununu tartışmaya çevirenler en müslüman sizsiniz yapacak olanlar süslüman. Cehenneme önde giden biri olarak net olarak hangi mazagalarda ve internet sitelerinde indirim olduğunu bilen var mı bide bunun haricinde aralığın son haftasında yıl başı indirimi olur mu acaba geçen yıllarda oluyordu
Icot 1mom1baby 😂😂🌹🌹 Trendyol , joker , Hepsiburada , morhipo , Kemal tanca , Markafoni. Şimdilik bildiğim bunlar 😊