Masumanneincimm Bunun hakkında bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi? Eşimin telefonu iPhone, benim redmi. Bu uygulamayı kullanabilir miyim? Nasıl yükleniyor.
buhayatyordubeni Masumanneincimm Eşimle ikimizin telefonuda resmi bende burda gördüm akşam yükledim uyurken denedim efsane bişey hiç bildirim gelmedi valla gizle dedim telefondan da gizlendi uygulamayı yükleyin her iki telefona sizden ebevyn giriş yapın kod çıkıcak kalsın sonra eşinizin telefonuna yükleyin çocuk profili yapın sizde olan kodu yazın izin verin bildirim vs asla gelmedi eşimin telefonuna baya bi baktım yaptım konum gösteriyor nerde olduğnu ön ve arka kamera gösteriyor nerdeyse anlık canlı ses dinleme var ortamdaki sesleri dinliyorsunuz ekran paylaşimi var neye baktığınızı görüyorsnz bildirimleri kapatın bişey olmaz akşam yaptım eşimin telefonuna bildirim vs gelmedi eşim kalkıcna eline aldı baya oynadı ben ordan takip ettim neye bakıyor diye hepsni gördüm maç izliyordu ha adamın üstüne uzaktan kamera takmışsın ha telefona uygulamayı yüklemişsin aynı işi görüyor 😁
Masumanneincimm buhayatyordubeni burdan biri şey demişti iPhonelara olmuyor diye. Benim redmi ebeveyn olarak seçeceğim eşimin iPhone çocuk olarak seçeceğim. Ama uygulamayı iPhone dan nasıl gizleyebilirim. Bildirimleri falan nasil olacak ayrintili yazabilir misiniz