_korkmazp 7ay 22 günlük bu gün kızım akşam 9 buçuktan beri ayağımda sallıyorum asla uyumuyor sinirden ağlıyorum artık karnı mı ağrıyor anlamadım çok huzursuzluk yapmıyor ama ben işteylen kayınvalidem bakıyor çok yemek yedi falan dedi yedikleri mi dokundu acaba
metemom_ _korkmazp eğer eşiniz evdeyse bir süre sallamayı bırakın eşiniz kucağında gezdirsin hâlâ uyumadıysa sakinleyip dinlenince siz alın bazen bebeklerin baba sakinliğine ihtiyacı olduğuna inanıyorum kendimi çok kastığım zaman bir süre eşime veriyorum ikimiz sakinliyoruz o şekilde tekrar deniyorum ve çoğu zaman işe yarıyor
gerginim _korkmazp sakinleşin , kendinizi germeyin uyutucam diye , onu da sakinleştirin. Uyutmaya zorlamayın. bebek bu robot degil , hergün aynı saatte uyumayabilir. Dediginiz gibi bir sıkıntısı da olabilir. Dayanamyınca sızıp uyuyolrar zaten.
_korkmazp Mandalina falan yemiş ne kadar emilia mandalina falan yemiş sanırım mandalina gaz yapar zaten karnına ayaklarına masaj yaptım biraz tuvaletini yaptı ama yine uyumuyor
emilia _korkmazp Sen stres yaptıkca ister istemez ona da yansıyor, karnı sert ise gazdır. Değilse de biraz nefes al o da sakinleşsin sonra uyutmayı denersin. Biz zorladıkca onlar daha çok inatlaşıyor.