ulumoon92 3 aylık bebeğimi gece uykusundan uyandığında emzirdikten sonra gaz cıkartmayi deniyorum cıkmıyor yatırıyorum mecburen, bi süre sonra da bosuna sırtına vurup uyandirmayi bıraktım. Böyle yapan anneler var mi? Sorun oluyormu?
peramomms ulumoon92 çocuğum 5 aylık gece hiç gaz çıkarmadım bence çıkarma alışmasın hiçte sorun olmadı
Prenses-annesi1 ulumoon92 kendi kendine gazını çıkartabiliyomu ?üstten gaz çıkmayınca alta gidiyo ve bebişler için onu çıkartmak daha zorlayıcı oluyo
zehrababy ulumoon92 gece gazını çıkartmadım hiç sorun olmadı çok şükür Çünkü gazını hemen çıkarmıyor çıkarmaya uğraştıkça uyanıyor geri uyumuyor tekrar emzir tekrar gaz çıkar kısır döngü. Kızım 5 ay 14 günlük gece gazını çıkardığım nadirdir
Urazikooo ulumoon92 ben bu aylarda emzirdikten sonra mutlaka 10 15 dk kucağımda sırtını sıvazlayrak dolasırdım ve gazı cıkardı mutlaka ve gazını cıkarmadan yatırırsam zaten uyanırdı sizde öyle deneyin su an 5 aylık gece gaz cıkartmıyorum
busraozalkan Bende 2 aylıktan sonra uyku halindeyken hiç gazını cikartmadim şimdi 5 buçuk aylık bir sorun olmadı
Ezeliko Prenses-annesi1 Prenses-annesi1 bağırsak gazı ve mide gazı farklı seyler merak etmeyin kesinlikle bagırsaklara inmez 🙏🏻
Ezeliko ulumoon92 sorun olmaz sadece reflüye dikkat edin biraz yüksek olsun bası onun haricinde gazı olan bebek bes on dakikaya kalmadan uyanıp ağlar zaten eğer uyanmıyorsa kendisi cıkarıyor demektir.