agustosbocegimm1608 Kızlar bir haftadır bogazımda gıcıklanma ve öksürüğüm var geceleri uyutmuyo o kadar şiddetli dısarı cıkarsam da gözlerimden yas gelene kadar öksürüyorum hep yanımda su tasımam gerek bu tam olarak nasıl gecer bildiğiniz bir dogal yol varmıdır acaba
agustosbocegimm1608 tubasd geniz akıntısı da var ama sürekli olmuyo böyle nefesimi içime cekerken bile öksürük tutuyo
tubasd agustosbocegimm1608 bogazinizi nemli tutmaya çalışın ya i küçük kucuk yudumlarla su bitki çayları için geçmiş olsun
ipegimsi agustosbocegimm1608 bende aynı şekildeydim öksürük geldiği zaman asla duramıyordum baya öksür öksür kızımda uyanıyordu artık doktora gittim kbb alerjik rinit dedi bi ilaç yazdı bide sprey ilacı birde burun yıkama verdi okyanus tuzu ilacı kullanmadım uyku vs yapıyormuş sprey ve burun yıkamayla çok şükür geçti siz de bir gidin isterseniz kbb doktoruna
Dilanguven agustosbocegimm1608 bende de bir aydır bu vardı normal öksürük sandım ama bugün doktor astımsın dedi hiç beklemiyordum çok moralim bozuldu nefesim daralıyordu psikolojik sanıyordum meğersem nefes alamıyormuşum iki tane hava verdi sabah akşam kullanmam için
agustosbocegimm1608 Dilanguven bende nefes darlıgı yok çok şükür boğaz kasıntısıyla basladı sonra gıcık ve öksürük oldu şimdide kusana kadar öksürüyorum
Dilanguven agustosbocegimm1608 zencefil çayı çok iyi geliyor zencdefil bal limon sıcak suyla karıştırıp için karabiber de atın içine boğazı yakıyor ama o gıcık hissini alıyor bir buçuk ayda öksürükten kurtulmak için birsürü yöntem denedim en etkilisi bu çaydı
Sermec27 Ben emzırıyorum ıkı gün önce bogazım agrıdı gıcıklanmaya basladı öksürükte başladı hemen serum yedim acilde vıtamın vs şükür olmadan atlattm
agustosbocegimm1608 Sermec27 valla o kadar siddetlendiki benim kaburgalarım agrıyo artık öksürürken doğal yolla çözeyim diyorum ama benim sonumda hastane gibi
Ayse5100 agustosbocegimm1608 grintuss yetiskin surubu mutlaka ama mutlaka al bitkisel tamamen dogal hayatım da hiç bu kadar etkili ilaç görmedim bebekler için olanı da var geceleri öksürükten uyuyamiyordum anında kesti
yasemin1812 agustosbocegimm1608 Atom çayı oluyor aktardan alabilirsin Ballı sıcak süt fayda edebilir Azıcık tereyağı erit , eridikten sonra üstüne biraz pekmez döküp yiyebilirsin ama pekmezi kaynatma sıcak tereyağının üstüne ilave et Bende emziren anneyim doktor bana boğazım için boğaz spreyi verdi eczaneden sende danışarak alabilirsin
agustosbocegimm1608 yasemin1812 bugün sütü deneyeyim diyorum bende keciboynuzu pekmezi denedim olmadı daha olmadı doktora gitcem artık
seymavmustafa Aynı şikayetler bende de var 1 haftadır gece öksürmekten uyuyamıyorum boğazım kaşınıyo sürekli doktora gttim emziren anneye ilaç yazamam ddi şaka gibi 🫠
Ayse5100 agustosbocegimm1608 internette de var ama sahte satıcı çok eczane den alın içeriği %100 doğal olduğu için rahatlıkla kullanabilirsiniz