bhrbrc sudess 3,5 aylıkken sırt üstünden yüz üstüne döndü. 4,5 aylık yüz üstünden sırt üstüne dönmedi henüz🤷🏻♀️
mervedilamelisa sudess benim ki 6 aylık oglum halen dönemiyor yan oluyor vücudu ama yüz üstü yapamıyor kilosundan sanırım doktorumuz öyle dedi 6 aylık 9 kilo
iremalmila24 Merhaba 4.5 aylık olduk yüzüstünden sırtüstüne 3.5 ay gibi döndü sırt üstünden yüzüstüne birkaç gün önce döndü ve şuan dönüp duruyor :D
gzplt Benim bebeğim 3 aylıkken dönmüştü ilk dönmesinde kanepeden düşüyordu havada tuttum sanırım korktu 4.5 aylığız hala egzersiz yaptırıyorum inşallah yakındır 🥹
uykusersemi Her bebeğin gelişimi farklıdır. Mesela benim bebeğim iki aylıkken dönmeye başladı ama şu an 7 aylık olacak emeklemiyor. Uzmanların belirttiği döneme kadar bekleyin bence
adenaz mervedilamelisa benimkide dönemşyor hala 6 aylık elimle yapıyorum hemen dönüyor vücudu hareketlendirdi ama kucakta ve destekli oturtuğum icin mi diyorum acaba. Cünkü uykudan uyanınca çok yattı diyorum sırtı dinlensin diye genelde ayakta tutuyorum üzülüyorum.
ahlashilal sudess benimki 5.5 aylıkken sırt üstünden yüz üstüne döndü şu an 6.5 aylık yüz üstü durmayı sevmiyo o yüzden daha dönemedi
heygorl Tombik ve rahatına düşkündü biraz 8 aylık falandı sanırım tam döndüğünde hiç emeklemedi 10 aylık sıraladı 13 aylık yürüdü. Bir de b12 eksikliği varmış o da etkilermiş doktor demişti takviye kullanır kullanmaz hareketleri çoğalmıştı cidden