Birpsikologggbirmimar Hem meme hem mama veren anneler süreci nasıl ilerletiyorsunuz ? Mamadan sonra memeyi bırakmadı mı?
mami68 Birpsikologggbirmimar ilk altı ay savaşarak emzirebildim mamanın olduğu yerde meme barınamıyor Sütünü arttır sana tavsiyem
sancarmom Birpsikologggbirmimar 25. Günümüzden itibaren sütüm olmasına rağmen mama verdik çünkü sarılık döneminde sağıp biberonla verdim hemde emzirdim alıştı biberona ama emmeyide bırakmadı . Benim bebeğimi 30 dk da emzirsem yine aç 120 cc sağsam onuda içiyor 2 saat sonra acıktığıda oluyor mamada veriyorum 60 cc yani değişiyor memede verin mamada ben ağlarken dayanamıyorum
kpkpkp Benimki 14 aylik İkisini de aliyor aama memeyi almadigi zamanlarda cok oldu Biara cok uzuldum .ama.artik akisina biraktim
Birpsikologggbirmimar kpkpkp annelik içgüdüsü sanırım . Gerçekten üzülüyor insan . 14 aylık maşallah hala süt alabilmesi ne güzel
mugey İkizlerimi öğlen sırayla emziriyorum üstüne mama veriyorum memeler dolmadıysa mama veriyorum geceleri de sadece mama verip sütümü sağıyorum gündüz de o sağdığım sütü veriyorum baya karışık gidiyorum yani😅 ikisini de içiyolar sorun yok
rroselightt mami68 Denedim ama bebekle uğraşırken düzen tutturamadım bir türlü, hala fırsat buldukça yapıyorum
mami68 rroselightt bu sütyenin içine yerleştirilen sağım makineleri varmış yerleştir işine bak sen hemde bol bol sür olsun
mami68 Birpsikologggbirmimar 5 dakika gayet aktif emiyorsa eğer yeterli saatini bekleme bidaha ne zaman isterse meme ver Anne sütüne şans verin ikinci tercih mama olsun yetmezse olmazsa