mom97X Kızlar bebeğinizi uyuttunuz ama hemencik 10 - 15 dk sonra kalktı diyelim, hemen tekrar uyutmaya mı çalışıyorsunuz yoksa kaldırıp daha fazla yormaya mı çalışıyorsunuz ?
betul97_ mom97X Duruma göre mesela bu aralar erken uyanıyor 6 gibi karnını doyuruyorum altını değiştiriyorum hiçbir şekilde iletişim kurmuyorum beşiğine koyuyorum telefondan ninni sallıyorum emziğini çıkarıyor her defasında veriyorum sonra uyuyor.
atesarp mom97X 45-50 dk nın altında ki uykularda geri döndürmeye calismaniz gerekli 20 dk ugrastiniz dönmüyor diyelim kapidan cikip saniyesinde geri gelip günaydın diyin dramatik uyandirma olarak geciyor bu sanki o süreyi uyumus gibi algilamasini saglamis oluyorsunuz zamanla boyle boyle uzayacaktir umarim bir de diyelim 20.dk uyaniyorsa 15.dk da hafif kimildamasini saglayin
hanifemihra mom97X ama 10 15 dk sonra değil de genelde 30. Veya 40. Dakikada uyanıyor onda da en fazla 1 saate uzatabiliyorum çok nadir 1 buçuk saat uyuyor
betul97_ mom97X 3 ay 11 günlük benim bebeğimde öyle hiç dinlenemiyorum oyun halısına koyuyorum yarım saat sonra sıkılıyor ağlıyor kucak istiyor ağırlaştı uzun süre taşıyamıyorum taşıyınca da kollarım çok ağrıyor. Ana kucağı almadım pusetine koyuyorum tutma yerine de oyuncaklar taktım onunla oyalanıyor onunla gezdiriyorum evim dubleks bebeğimle ilgilenmekten evi toplayamıyorum. Yemek bile yiyemiyorum lavaboya gidiyorum ağlıyor ama yapacak bir şey yok gece desen ayrı dert bir miktar yorgunum 🥹🥹
betul97_ mom97X 5 aylıkken kucağımda nasıl taşırım ki daha ağır olacak büyüdükçe de gezmek istiyor ne olacak bilmiyorum
hanifemihra mom97X ben de 2 aylıktan beri kucağımda uyutuyorum başka hiçbişeye alıştırmadım 6 aya gidiyoruz bu ara yatağa koyunca da uyanmaya başladı bizim de gündüz uykularımız kısa bazen uykusunu alamayıp ağlıyo geri uykuya dönemiyor ben de tekrar kucağıma alıp odanın içinde dolaşarak uyutuyorum