hunilimomy tatlicadiy market ekmeği tuketebilirsiniz. Fırından alirken sorun cogunluk süt kullanmıyor simit alirken mutlaka sorun çoğu tereyağı kullaniyor
yavuzbebe tatlicadiy tatlicadiy süt olmasa bile peynir altı suyu oluyor ben genelde evde yaptım ekmeğimi yapamadığım günler vegan lavaş falan alıp idare ettim
tatlicadiy hunilimomy beyaz ekmek kullanabilir miyim internette normal ekmekte süt ürünü bulunur diyince benimde kafam karıştı
hunilimomy tatlicadiy genel olarak kullanmıyorlad 11 ay boyunca diyet yaptim kaçak olmadi ekmekten ama simitle yaşamıştım
Aliasaf44 Paketli ürünler yasak makarna olarak nuhun ankara kullanabilirsin şehriye de bu marka olacak
kuzeyselin Canım bizimde inek sütü alerjimiz var 4. Ayında ortaya çıktı ama çikolata direkt süt yoğurt peynir vs yemediğim sürece yani ekmek falan yediğmde sıkıntı olmuyor ama diğerlerini yiyince direkt kakası mukuslu oluyor
Glcblt kuzeyselin diyete girdikten ne kadar süre sonra mukus kayboldu acaba? Çocuk doktoru iki hafta diyet yaptırdı mukusta değişiklik olmamıştı gastroenteroloji bir yıla kadar mukus ancak geçer dedi. Şaşkınım bir haftadır diyetteyim henüz mukusta değişiklik yok