duyguluanne Merhaba hanımlar , Antalyada bildiğiniz güvenilir çalışanların insancıl olduğu bir kreş var mı mümkünse şehir içi Muratpaşa taraflarında 3,5 yaşındaki oğlum için düşünüyorum
BskSrc duyguluanne ben Çağlayan Mahallesinde, Güneş kreşine gönderiyorum oğlumu. Arkadaşım da çarşı tarafında Papatyam kreşine gönderiyor. Çağlayan size uzak kalır muhtemelen, papatyam’a da bakabilirsiniz
Mavigokyuzu Fiyat olarak biraz pahalı ama tam dediğiniz gibi bir yer, güllük caddesinde akademisyen anne anaokulu açılmış tuvalet eğitimi mevcutsa orayı da düşünebilirsiniz oradan da çok memnunlar
duyguluanne Mavigokyuzu güllük bana daha yakın fiyat olarak da yapacak bir şey yok daha önce olumsuz bir tecrübemiz oldu önemli olan severek gideceği bir yer aslında dediğiniz yerleri araştıracağım çok teşekkür ederim ☺️
Mavigokyuzu duyguluanne ben Instagram’da takip ediyorum kendisini fiyatlarını da araştırmıştım biraz dediğim gibi ortalama üstü, ama gidenlerin memnun olduğunu biliyorum etkinlikleri ve eğitimleri kaliteli gördüğüm kadarıyla