cikolatakarma_ Bebeğim bir aylık çok gazlı bioaga gaz damlasını kullanıyorum hergün akşam 9 da başlayıp 12 kadar ağlıyor karnına masaj yapıyoruz sıcak örtü koyuyoruz fayda etmiyor rutin gibi tekrarlıyor bunu kolik mi oluyor neden böyle yapıyor
Sademmm cikolatakarma_ son yıllarda gazı olan her bebeğe kolik teşhisi koyuyorlar. Eskiden kolik ne kimse bilmezmiş gazlı bebek diye bilinirmiş. Benim bebeğimede kolik dediler bense gazlı dedim. 2.ayı dolunca kendiliğinden geçti. Sindirim sistemi gelişene kadar illa gazı oluyor bebeklerin. Gaz damlaları uzun vadede fayda eder 1-2 kullanımda fayda etmez ve içerikleri çokta temiz değil. Siz gaz damlası yerine probiyotik kullanmalısınız maflor plus damlayı kesinlikle tavsiye ederim yarım saat içinde bebeğin tüm gazını çıkartıyor
nurrr126 Kolik sanırım benim kuzenimin bebeği de öyle karnına kiraz çekirdeği kemeri almışlar o fayda etmiş bide ayaklarının altına sıcak su torbası koymuş sürekli şuan daha iyi dene bi canım sende
cikolatakarma_ Sademmm çok haklısınız bebeğim çok gazlı ne denesem fayda etmiyor perişan olduk gerçekten gaz damlamızı değiştirme düşünmüştük bizde