gunes3134 Kızlar öğretmenimize ne hediye alsak diye düşünüyodum aklıma bi fikir geldi ama bilemedim kızlar bahçemizde kasımpatı ekmiştim bir sürü güzel bi buket yapsam tüllü müllü böyle süslesem bide tereyağı hurma kurusu felan versem ayıp olurmu
ikizerkekannesi06 gunes3134 niye bu kadar çok hediye düşünüyorsunuz ki? Lütfen kendinizi zorunlu hissetmeyin bu kadar. Çiçek yeterli bence. Hatta saksıyla verin uzun süre çiçek beslesin :)
gunes3134 ikizerkekannesi06 saksıda ekili değil canım eksemde tutmaz şimdi merkeze gidip hediye almak istemiyorum köyde yaşıyorum öğretmenimizi seviyoruz çok değerli bizim için sevdiğim için bişler vermek istiyorum içimden geldiği için tabiki mecbur hissetmiyorum bu hediyeler saçma olur diye fikir almak için sordum canım💗
ikizerkekannesi06 gunes3134 böyle düşünmenize sevindim. Bazı anneler hediyeyi cidden çok abartıyorlar o yüzden böyle söyledim ama seviyoruz diyince akar sular durur o halde her şeyin en doğalını vermek en güzeli bu saydıklarınız yeter anlayana çok anlamlı🥰