degersizbirhayat_1 Çoğunluk gece güzel emiyor gündüz hep bir kavga içerisindeyiz ayakta zıplıyoruz dolanıyoruz falan en fazla beş dakika çıldırıcam artık emmeyecek mi bu çocuk neden böyle yapıyor anlamıyorum
balbadem48 degersizbirhayat_1 kızım 4 ayda reddetti memeyi asla almadı ağladı vs suan 5 buçuk aylık hala tutmuyor beni itiyor her seferinde açıp uzatıyorum ama yok olmayınca olmuyor sütüm de çok az zaten onlar birkaç damlayı da sağmaya çalışıyorum
defnemiraybebek degersizbirhayat_1 benim kızım da böyle başladı gece ya da gündüz uykuda emip uyanıkken kavga halinde veriyordum 4 ayına girince temelli bıraktı
Bihterrr balbadem48 ben de aynıı. Mamayla besleniyor bende günde 30 cc falan anca kendi sütümü sağıp veriyorum. Gelmeyen sütle delirtmeye gerek yok bence (kendi adıma söylüyorum)
balbadem48 Bihterrr evet yani her yolu denedim herşeyi yedim içtim olmayınca olmuyor bebekte emerse emiyor bazen bize kalmış birşey değil çok taktım üzüldüm ama nafile
sydaglsen degersizbirhayat_1 eğer bebeğiniz sarılık riskini atlattıysa artık uyandırıp emzirmeye çalışmayın kendisinin açlıkla uyanmasını bekleyin
sydaglsen degersizbirhayat_1 içiniz rahat etsin geçti artık o süreç çocuğun uykusunu bozmayın huzursuzluğunun sebebi bu olabilir. Benim bebeğimde 2 buçuk aylık doktorum söyledi zaten uyandırmamı bende rahat ettim valla temkinliyim ama uyuyabildim biraz
Selmaaaaaaa degersizbirhayat_1 ilk baslarda sorun yoktu sonraya dgru ara ara meme reddı yasadım sonra sagı almadı solu aldı şuan sagı gene almıyo uykuluyken verıyom soluda kavga kıyamet hoplaya zıplaya verıyom 4.ayımızdayız senın dertten bende yanıyorum bu gıdışle ek gıdaya erken baslıycam gbı gıttılce duzelır derken sankı duzelmıycek gbı hıssedıyorum artık rabbım yardımcımız olsun
degersizbirhayat_1 Selmaaaaaaa ikinci oğlum da böyle yapmıştı ama bu denli değil düzeldi sonra tam bir meme delisi oldu
tatlicadiy degersizbirhayat_1 kakasının mukuslu olması kan gelmesi ben emerken zorlanması 5 dk emim bırakıyor ayaklarını geri itmesi memeye vurması çocuk acı cekiyordu bizde yeni başladık süt diyetine