Elifsu Bebeğim 4 ay 22 günlük ve tadımlara başladık elma muz havuç tadımları çok iyiydi. Ama kabak patates yemiyor :( ağzını sıkıca kapatıyor. Nasıl yedirebilirim fikriniz var mı?
MTkutay Elifsu benimkine ilk gün havuç patates verdim mis gibi yedi hatta çok yedi deyip ben yarıda kestim ama sonra ki iki gün ağzını kitledi acmadi yemedi bugünde yoğurt verdim az bişey yedi napıcam bende Bilmiyorum kendimi yetersiz hissediyorum o yemeyince
Baby Keşke İlk önce sebzelerden başlasaydınız.Bebek tatlıya alışınca sebzeleri yemek istemiyor.Bence bir süre sebze ağırlıklı gidin.
Elifsu Sltnbl2018 Baby evet bunu çok duymuştum ama başıma geldi maalesef 😕 pes etmeden hergün deneyeceğim
Elifsu Nereidd başlamak için hazır olduğunu düşünüyorum. Doktorumuzada danışarak başlamaya karar Verdik.
Mathilda Arkadaşım, ilk önce meyve verilmesi gerektiğini savunuyor. Kendi çocuğuna da öyle vermiş. Sebze reddini engellemek için de azıcık tuz atmış içine 🙄
MTkutay Elifsu kesinlikle ısrarcı olma ama 3 gün kuralına dikkat et bence ben yemese bile bir yemeği 3 gün vermeye çalışıyorum birde bu çocuk aç diye bir kitap varmış onu almayı düşünüyorum senin bilgin var mi
Elifsu MTkutay evet 3 gün kuralını uyguluyordum kabakta takılı kaldık. Bende alacağım o kitabı yakın arkadaşım aldı çok beğenmiş kitabı. Bende inceledim beğendim.