tastam Hanımlar merhaba, Bursa ‘ya taşınmayı düşünüyoruz önümüzdeki yaz, öğretmeniz eşimle ikimiz. Bursa’da nerelerde yaşanır , hem düzgün çevre hem de ekonomik bakımdan soruyorum?
rumeysalbayrakaya tastam ben Nilüfer’de yaşıyorum çevre olarak çok memnunum özellikle çocukla sosyallik açısından parkları, oyun alanları, kafeler ve en önemlisi okulları çoğu yerden daha iyi olduğunu düşünüyorum. Kira ya da satılık ev olarak düşünürseniz diğer yerlere göre pahalı ama çocuk yetiştiricem derseniz bu muhiti öneririm iki öğretmen geçinirsiniz bence 🙏🏻
likeli tastam nilüferde yaşanır. Diğer merkez ilçelere göre pahalıdır ancak düzgün çevre istiyorsanız şehirleşme sosyal imkanlar vs nilüferin alternatifi yok. Yaşayan insanların çoğunun ekonomik gelir seviyeleri ve eğitim seviyeleri daha yüksektir mahallelerde parklar yürüyüş bisiklet yolları vs vardır. Büyük bir ilçe iyi yerleşimi olmayan semtleri mahalleleri de var ama ilçenin geneli düzgündür evler genelde site içerisindedir sitelerin bahçeleri otoparkları vs bulunur. Belediyenin sosyal etkinlikleri de fazladır konser tiyatro vs. İyi okullar da genellikle bu ilçe sınırları içerisindedir.
GemlikZeytini tastam bizde tayinimizi bursaya isticez yaza eşim polis. Evimiz var orda inşallah verirler🥹
tastam rumeysalbayrakaya kira zor olur diye satılık ev bakalım dedik ama çok yüksek fiyatlar 😏 Nilüfer in bütün mahalleleri mi yaşanılacak yerlerdir peki?
tastam likeli ben de Nilüfer’i çok seviyorum ama ev fiyatlarına bakınca taşınma işini bira ertelesek mi diye düşünmeye başladım
tastam Eşimle Bursa’da kimsemiz yok. Şu an yaşadığımız yer çok küçük ve sıfır sosyal hayat. Bursa ikimizin de yaşamak istediği bir yer. Gönderi biraz durusun burada, fikri olan, söylemek istediği olan olursa seve seve okuyacağım 🙏