iremaydmr mom97X günde 3 bazen 2 kez uyuyor 3 yada 4 saat sürüyor süresi, en son uykumuz düzensiz bazen gece 12 bazen 1 de uyuyor
crybaby mom97X 5,5 aylık günde 4 kere uyuyor 1-1,5 saat sürüyor uykuları. Akşam 9 da gece uykusuna geçiyor sabah 8 e kadar 3 kere falan uyanıp emiyor uyuyor
Sermec27 mom97X gece yattığında 9 10 saat aralıksız uyuyor gece bır kez uyandırmadan emzırıyorum gündüz değişiyor kımı zaman güzel uyuyor kımı zaman hıc uyumuyor
mom97X iremaydmr crybaby Ben 2 saatte bir uyutmaya çalışıyorum, ve uyku süresi kısa oluyor. Acaba daha mı az uyutmalıyım ? Ama durmuyo mızmızlanıyo ağlıyo bi süre sonra napiyim ben de besleyip uyutuyorum
crybaby mom97X bende iki saatte bir uyutuyorum o yüzden 4 uyku oluyor . Uzun uyumasının sebebi hamak beşikte uyutuyorum hareket ettikçe sallanıyor geri uyuyor yatağa yatırınca az uyuyor
iremaydmr crybaby gündüz uzun uyumasında sıkıntı varmı üç saat kesintisiz uyuduğu da oluyor uyandırmalımıyım?
bisenakillisinzaten iremaydmr uyandırmadan emzirin tekrar yatırın ben öyle yapıyordum uzun uyuduğunda. Hatta yeni doğan zamanında da öyle yapıyordum uyandırmıyordum uyandırmadan emzirip tekrar yerine koyuyodum
crybaby iremaydmr hiç bilmiyorum canım ama araştırmalarıma göre gündüz 3-5 saat arası uyuması yeterliymiş . 3 saatte çok iyiymiş yalnız maşallah
mom97X bisenakillisinzaten benimki emzik tutmuyor bacım, tutsa belki daha uzun uyurdu. Uykuları kısa kısa
crybaby iremaydmr o zaman bir saatten sonra uyandır o 3 saati parça parça uyusun eğer çok huzursuzlanmıyorsa
crybaby iremaydmr bence en erken uyuduğu zaman yaptır çünkü geç uyusalar bile erken uyanıyorlar bazen kızım )1 de uyuyor yine sabah 8 de uyanıyor o yüzden akşam erken yatırmaya gayret ediyorum. Günü gününü tutmuyor ki hiç🥲
crybaby bisenakillisinzaten canım doğduğundan beri deniyorum tutmadı var ya 6 aylık olacak neredeyse 🤣