Seda-0618 Oğlum 15 aylık gündüz yarım saat uyku yaptı 11 de yattı şimdi kalktı oturuyor gücüm tükendi haftada bi kaç kez böyle yapıyor yaşayan varmı çok yorucu gözümü açamıyorum tükendim
kahvelisianne Seda-0618 10 Aylık Üst diş çıkarıyor gece uykusu sıfır saat 10 Dan bu saate kadar uğraşıyorum hala Uyumadı resmen ağladım Artık gündüz uyumuyor gece uyumuyor sabır allahım Sabır
Madamehappyyyyy Seda-0618 Uyku saatlerini düzenlemeye çalışın ve gün içinde yeteri kadar yoruluyor mu? Uyumak istemediğin de yanınıza alın siz uyumaya devam edin pes eder o da uyur.
Dygny23 Seda-0618 kızım 19 aylık. Yaklaşık 1,5 aydır bu şekilde. Gece yarısı kalkıp sabaha kadar ne yapsam uyumuyor. Uyku gerilemesi oluyormuş bu aylarda ama sizinkisi erken başlamış
esraguerrbuez Seda-0618 meme emiyosa emzirerek uyutsana yanına yatıp ben öyle yapıyorum dalınca memeni çek ağzından 😂
Husnur Seda-0618 bizde aynıydık 14 aylık 2 gündür yastığına 2 damla lavanta yağı damlatıyorum bu kadar farkedeceğini hiç düşünmezdim gerçekten güzel uyuyor
Husnur Evet zaten 1 2 saat kalıyor sonra uçuyor bende emzirmek için yanına yatıyorum ilk başta koku geliyor 1 2 saat sonra gelmiyor