Oap12 Bebeğim 1.5 aylık. Emzirme süresi ile ilgili sıkıntı var. 1 dakika emip ağlayarak başını çekiyor .Ben sallaya sallaya tekrar veriyorum.,yine emip yine çekiyo. Böyle beslenme mu olur:( lıkır lıkır emmesi gerekmiyor mu?
Oap12 Kubrabalek yumuşak gibi duruyor ama bilemedim şimdi. Sütün en çok geldiği zaman başını çekiyor . Süt boşa gidiyor, üzülüyorum:(
Oap12 Decetinky basta normal geliyor kızım emmeye çalışıp, başını geri çekince süt fışkırmaya başlıyor
Oap12 Ozican ne zaman geçti peki? Günde en az 2 bardak kimyon, rezene çayı içiyorum. Yediklerime dikkat ediyorm gaz olmasın diye ama :(
Ozican Oap12 ne yaparsan yap eğer ki gazlı bebekse gazlı oluyor fayda etmiyor bişey.Ben 1 ay çektim şimdi daha iyi 2 aylık oldu
Aysealiyar Offff ömrümüzden ömür gitti eşimle su ilk ay varsa gaz bizi mahvettti 2 güne bi hastane lavmana gidiyorduk sonra oda zararlı dediler onuda bıraktık. Suan 2 ayında biraz daha azaldı en azından 3 günde bir olmaya başladı önceden hergündü çenesi titriyordu ağlamaktan valla allah sabır versin herkese
Zumraa12 Oap12 o gazdan oluyor canım öyle olunca kaldır sırtını sıvazla gazını çıkarsın tekrar emzir bizdede oluyordu şuan 2.ayımızı doldurduk iyiyiz şükür hala rezene+kimyona devam ediyorum sende devam et canım inşallh geçer