2021 yılında Şişli Kolan Hastanesinde doğum yaptım 4 kilo doğan bebeğimi solunum sıkıntısı diye yoğun bakıma aldılar ve 10 gün çocuğuma hasret kaldım. Çok şükür sağ salim teslim aldım. Ama o yaşadığım sıkıntıları hiç unutamadım. Şimdi gündemde olan haberler videolar ciğerimi dağlıyor. Gecelerdir uyuyamiyorum. Hele az önce izlediğim bir bebeğe iskence eden bir doktor! Bu nasıl olabilir diyorum. Bir Hastane Bir Doktor hani en hassas noktasıdir insanin ya hani canını teslim eder ya. Biz bu haberlerden sonra nasıl canımızı teslim edeceğiz bunlara? Aklımdan deli gibi sorular geçiyor ya benim kizima da bir şey yaptılarsa ya onunda canı yandiysa. Hic bir şey bilmiyoruz ki. Sorgusuz sualsiz aliveriyorlar kalakaliyorsun. Böyle bir dünyada yaşamaktan iğreniyorum. Nasıl atlatacagim bu durumu bilmiyorum. 10 gün boyunca türlü bahaneler uydurdular yok hareketsiz bebekmis yok Sma li bebekmis. Inanamazsiniz neler duydum neler. Şimdi kizim 3 yaşında ve cok sukur sağlıklı ama çok çekingen ve hassas bir çocuk. O günlerin etkisi mi diye bazen düşünmeden edemiyorum.